Як фотографувати НЮ. Поради [+Інфографіка]

НЮ – особливий жанр фотомистецтва

Жанр НЮ – це можливість кинути виклик світу та розповісти про власне його бачення. Жанр досить провокативний, проте разом із тим оригінальний. Фотографувати НЮ не просто. Це фотомистецтво, яке потребує майстерного підходу. Адже, людське тіло – одна із найдивовижніших речей, які зуміла створити природа. А фотограф у кадрі повинен вміти передати неповторну красу кожної особистості. Проте, поради про те, як фотографувати НЮ досить прості. Тому освоївши основні закони зйомки у стилі НЮ, Ви зможете розвиватися у цьому жанрі і надалі та отримати потрібний вам досвід.

Зйомка в стилі НЮ

Як фотографувати НЮ?” – питання досить поширене. Раніше ми публікували статтю, у якій виділили основні аспекти, на які слід звернути увагу. А сьогодні на сторінці «Української фотографії» хочемо опублікувати для вас невеличку інфографіку, яка стане помічником у цьому питанні. У ній наочно ми виділили 10 основних речей, виконавши які послідовно, ви зможете досягнути бажаного ефекту.

Як фотографувати НЮ. Інфографіка

Натхнення вам!

Сподіваємося, що наші коротенькі поради допоможуть вам пізнати цей жанр краще. І незважаючи на те, що НЮ – фотомистецтво, яке потребує особливих вмінь та навичок, ви зможете з легкістю його осягнути та стати справжнім професіоналом власної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.