Міжнародний фестиваль концептуального фото та кіномистецтва

Міжнародний фестиваль фото та кіномистецтва. Фото учасника І. РабінераНаціональна спілка фотохудожників України представляє Перший відкритий міжнародний фестиваль концептуального фото та кіномистецтва!

Концептуальна фотографія є оригінальним жанром фотомистецтва. У ній головну роль відіграє загальна ідея фото, його концепція. У цьому жанрі фотограф може висловловити своє розуміння світу, ідеї, думки, почуття.

  • Категорія «A» – фотографія (фотопроект)

До участі у Фестивалі будуть допущені фотографії, зроблені на плівку або цифровою фототехнікою з використанням будь-якої технології аналогового негативно-позитивного фотопроцесу і цифрових редакторів зображення з мінімальним застосуванням технологій і елементів Digital Art. Авторські права на фотографії мають належати учаснику Фестивалю. До участі в конкурсі допускаються професійні та любительські фотографії.

  • Категорія «В» – кіно (короткометражні фільми)

До участі у Фестивалі допускаються короткометражні фільми (до 20 хвилин). Авторські права на фільм повинні належати безпосередньо учаснику Фестивалю і погоджені з усіма учасниками зйомочного та післязйомочного процесів.

  • Категорія «С» – віртуальна фотокнига

До участі у Фестивалі допускаються фотокниги в електронному вигляді. Авторські права на книгу повинні належати безпосередньо учаснику Фестивалю і погоджені з усіма учасниками творчого процесу. Файли фотокниг у форматі PDF необхідно завантажити на ex.ua та надіслати посилання та інформацію на електронну пошту фестивалю. Інформація має мати такий зміст: П.І.Б. учасника, назва фотокниги, рік створення, місто, e-mail, контактний телефон.

Умови для участі:

Всім учасникам потрібно зареєструватись під власним прізвищем. Прізвище учасника і прізвище у назві файлу повинні співпадати, інакше роботи не будуть допущені до конкурсу. При реєстрації також треба вказати електронну адресу та номер телефону.

У фестивалі можуть брати участь особи, яким виповнилося 18 років.

Учасники підсумкової виставки фестивалю будуть нагороджені дипломами. Автори найкращих робіт у кожній з категорій (за рішенням експертної комісії) відзначаються медалями та дипломами Національної спілки фотохудожників України, призами від спонсорів та партнерів фестивалю.

Контакти:
photospilka_kr@ukr.net
тел./факс: +38 097 012 74 28

Прийом робіт:
з 7 травня по 30 вересня 2016 року.

Детальна інформація про міжнародний фестиваль:
photospilka.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.