Вулиці міста Львова

Вулиці міста Львова – це джерело натхнення та місце, де розгортається безліч подій. Ось маленька дівчинка намагається погладити здоровенного собаку, який, у свою чергу, тягнеться до її морозива. Туристи лічать безтурботних кам’яних левів, відмічаючи знайдених у своєму путівнику. Закохані обіймаються, ховаючись у гроні повітряних кульок від суворих поглядів поважних дідусів. А поруч із супермаркетом мила бабуся продає весняний настрій, простягаючи букетики із маленьких квіточок. Вулиці міста – театр, де кожної миті розігрується своя п’єса. Або фотоальбом, де за кожним фото стоїть окрема історія.

Коли раптом дуже хочеться відчути себе туристом у рідному місті, обов’язково слід піднятися на оглядовий майданчик Львівської Ратуші. З висоти усе здається інакшим, а тіні людей, скульптур та будинків, здається, живуть своїм окремим життям серед візерунків старовинної бруківки.

Львів. Вид з Ратуші
Вулиці міста Львова
Львів – дуже красивий та затишний. Вулицями міста варто ходити повільно, нікуди не поспішаючи, та бажано поруч із коханою людиною. Тоді атмосфера львівських кав’ярень здаватиметься набагато привабливішою, а шоколад буде солодшим. Місто наповниться новими барвами та обов’язково прийде наснага створювати щось особливе, фотографувати його вулички та людей, постійно знаходити щось нове.

Лавочки із левами, що міцно опираються лапами на спадщину століть, щедро дарують готовий сюжет для цікавого роману. Лавочка – місце для відпочинку та смачного обіду, сцена для музикантів та майстерня для художників. Тут приємно грати у шахи, читати книги та спостерігати за невпинним плином часу.

Лавочка з левами
Люди Львова
А ще цікаво розглядати життя крізь вікна будинків середмістя та самі вікна. Вікна, прикрашені горщиками із геранню, за якими ховається допитлива сусідка, вікна із дитячими іграшками та забутими на склі паперовими сніжинками, вікна в обрамленні ренесансних барельєфів і колючих антен, вікна маршруток та трамваїв за якими завжди багато цікавих обличь. Вікна – як окремі кадри життя Львова.

Вікна міста Львова
Львівські обличчя
“Бог створив Землю, а людина створила місто” – якось сказав англійський поет Уільям Купер. Місто – як втілення ідей та результат складної і кропіткої праці. Львів – це місто з особливою енергетикою та атмосферою, місто, що створює та дарує настрій людям, які тут живуть та приїжджають у гості. І кожен зможе тут зробити свою найкращу українську фотографію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.