Організація весілля. Запорука яскравої зйомки

Організація весілля – один із найвідповідальніших моментів житті багатьох людей. Усі стараються виглядати якнайкраще та запам’ятати кожну деталь цього свята. І фотограф, звичайно – незамінний гість на цьому святі. Від нього усі чекають головного – спогадів, які будуть зображені на світлинах. І всі мріють про те, щоб спогади ці були яскраві, сповнені хорошим настроєм, оптимізмом та позитивними емоціями. Тому саме на Вас, майстри української фотографії, покладена місія зробити ці світлі, безтурботні, проте й професійні фотографії, які будуть найкращим спогадом усмішки нареченої у найважливіший день її життя!

Проведення весілля – це окреме мистецтво і Ви – людина, зацікавлена у тому, щоб молодята почувалися комфортно та невимушено, змушені перш за все взяти на себе роль організатора. Пам’ятайте, що те, якими будуть Ваші фото, багато залежить від того, якою буде організація весілля.
Організація весілля є стресом для наречених, вони дуже хвилюються, хоч і стараються поводити себе природно, проте у голові у них безліч різноманітних думок – вони хвилюються, що запізняться в зал, що вони забули якісь речі чи промову та про безліч інших дрібниць. Тому на Вас, як важливу частинку свята покладена неабияка відповідальність, щоб досягнути того, що Вам потрібне – щирих чуттєвих українських фотографій.

Перш за все, що повинні зробити Ви – бути позитивним і усміхненим. Від нашого настрою залежить і настрій наречених. Вселяйте у них впевненість і спокій, запевніть, що Ви контролюєте час, що ніхто нікуди не запізнюється, щоб вони заспокоїлися. Наступним Вашим кроком має бути заборона дзвінків молодятам. Молодят завжди хтось відволікає, телефонуючи чи уточнюючи певні деталі. Це змушує їх зосереджуватися, згадувати та перешкоджає насолоджуватися моментом. Віддайте їхні телефони дружбам, і нехай молодята мають час приділити увагу Вам та фотографіям.

Допоможіть молодятам насолоджуватися днем свого весілля - організація весілля

Допоможіть молодятам насолоджуватися днем свого весілля

Пам’ятайте, що перших півгодини зйомки – це втрачений час. Наречені мусять звикнути до Вас та до камери, тому не намагайтеся в перших півгодини втілити свої заповітні ідеї. Просто фотографуйте та запевняйте молодят, що фотографії хороші. Придумайте для себе якусь легенду, чому Ви їм ці фото не показуєте. Звичайно у таких ситуаціях рятує love story, завдяки якій етап звикання пройшов би раніше і забезпечив Вам спокій у весільний день.

Далі будьте координатором події, візьміть на себе відповідальність при виборі локації, якщо вони не були узгоджені попередньо. Ви краще знаєте, де менше людей та хороше світло, тому переконайте наречених, що фото в людних туристичних місцях – це не найкращий спосіб розслабитися і отримувати задоволення від фотосесії. Також не мучте молодят великою кількістю різних місць для фото, особливо якщо вони потребують переїздів. Ця процедура дуже стомлює, краще домовтеся з ними про після весільну зйомку, де Ви спокійно зможете сфотографувати все, що не встигнете у день їхнього свята.

Післявесільна зйомка - чудова можливість зробити Ваші фото ще яскравішими

Післявесільна зйомка – чудова можливість зробити Ваші фото ще яскравішими

Отже, пам’ятайте, що від Вас у великій мірі залежить, чи пара почувається комфортно та невимушено у найвідповідальніший день у своєму житті, що дозволить Вам зловити яскраві та унікальні у своєму роді кадри, які згодом стануть окрасою Вашої професійності, як фотографа.
А Ви берете на себе роль організатора весільного дня?

There is 1 comment for this article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.