10 ідей новорічного образу

Новий Рік – один із найчудесніших та очікуваних свят. Всюди його святкують по-різному, проте скрізь це свято з нетерпінням чекають та люблять. Передноворічна метушня панує усюди – в офісах, будинках та магазинах. Прекрасні яскраві вогники звідусіль готують нас до новорічного чуда, яке от-от з нами трапиться. І навіть не дивно, що ми хочемо зустріти Новий Рік так, щоб він запам’ятався нам надовго.

Тому ми підготували для вас 10 новорічних образів, які прекрасно підійдуть як для офісного корпоративу, простого святкування у сімейному колі, для вечірки із друзями, так і для урочистого прийому.

1. Сяй як сонце

Щоб привернути до себе максимальну увагу оточуючих, потрібно тільки одне – надіти плаття з паєтками. В такому платті ви будете сяяти в буквальному сенсі цього слова. Воно прекрасно підійде як для вечірки у колі друзів, так і для яскравої корпоративної вечірки або походу в клуб. Але пам’ятайте, що плаття з паєтками саме по собі вже прикраса, тому не варто підбирати до нього інші аксесуари. Для того, щоб всі оточуючі запам’ятали вас, буде достатньо тільки однотонних туфель та натурального макіяжу.

для статті 1

2. Маленьке чорне плаття

Безпрограшний варіант для тих, хто не хоче ризикувати, а прагне завжди залишатися елегантними та витонченими. Його можна вдягнути на корпоратив, гучну вечірку чи просто на святкування у домашньому колі. До плаття можна підібрати найрізноманітніші аксесуари: туфлі та клатчі; тут все залежить тільки від вас. Сама Коко Шанель, винахідниця цього плаття, сказала:

“Якщо жінка одягнена погано – запам’ятають її сукню. Якщо сукня бездоганна – запам’ятають жінку.”

Тому одягайтеся так, щоб завжди запам’ятовували вас.

для статті 2

3. Lady in red

Так як 2016 рік буде роком вогняної мавпи, радимо скористатися цим і одягнути червоне плаття для того, щоб вас цілий рік супроводжували везіння й удача у всіх ваших починаннях. Люди, яким подобається червоний колір, часто полюбляють привертати до себе увагу. Ще б пак! У червоному платті ви не залишитеся непоміченою. Аксесуари до червоного треба підбирати дуже обережно, так як вони або зможуть доповнити ваш образ, або ж звести нанівець весь ефект. Тому безпрограшний варіант – поєднати червоне з чорним.

для статті 3

4. Ретро-стиль

Цей стиль підійде, якщо в ваші плани входить зустрічати Новий Рік на костюмованій вечірці. Приготуйтеся згадати свої улюблені фільми. Скільки разів ви уявляли себе на місці Одрі Хепберн у кінострічці «Сніданок у Тіфані»? Ви перечитували «Великого Гетсбі» та поринали в епоху джазу та Америки 20-х років? Тоді настав час все це відтворити. Ви можете поринути в романтичні 60-ті, в кокетливі 20-ті роки минулого століття або ж в хвацькі 90-ті.

для статті 4

5. Королівська персона

Якщо ви хочете відчути себе справжньою королівською персоною, тоді ми радимо обрати вам довгу вечірню сукню, вона не тільки візуально змінить вашу фігуру, а й зробить вас вищою. Ця сукня додасть вам шарму, зробить вас елегантною, ніжною та дуже жіночною. В дитинстві кожна маленька дівчинка уявляла себе в прекрасному платті, на казковому балу, танцюючи зі своїм принцом. І от воно! Ви вже знаєте, яке плаття вам потрібно. Буде плаття – а там і принц знайдеться.

для статті 5

6. Свята простота

В гардеробі кожної дівчини має бути хоча б одне геніальне, але просте коктейльне плаття. Воно чудово підійде для урочистого прийому, для клубної вечірки і для офісного корпоративу. До речі, за коктейльні сукні ми маємо подякувати американським модницям. Коли в Америці ввели сухий закон, любителі розважитися та випити, м’яко кажучи, були незадоволені. Вони стали таємно організовувати коктейльні вечірки, де продавали контрабандний алкоголь. А відвідувачам вечірки ввели дрес-код, так і з’явилися перші коктейльні плаття.

для статті 6

7. Легка немов сніжинка

В ніч, коли збуваються всі бажання, кожна представниця жіночої половини людства хоче бути витонченою, ніжною, елегантною та сексуальною. Досягти того чи іншого варіанту допоможе сукня із мережива. Тоненькі сплетіння ниток, що утворюють витончені візерунки, не зможуть залишити байдужим жодного. Ми радимо підбирати аксесуари нейтрального кольору, щоб зберегти головний акцент на самій сукні.

до статті 7

8. Патріотичний настрій

Якщо ви справжній патріот чи патріотка своєї держави, то можете сміливо надягати вишиванку, адже вишиванка – це не тільки національний одяг наших дідів та прадідів, а ще й символ здоров’я, краси, любові та вірності. Також за останні роки носити вишиванку стало модною тенденцією, тому у вас буде не тільки патріотичне, а ще й стильне вбрання. Заодно можна зробити українську фотографію, яка обов’язково має бути у кожного українця.

для сайту 8

9. Благородне золото

Аристократична краса та ніжність з легкістю поєднуються в сукні із золотими вставками. Таке плаття чудово підійде для святкування Нового Року, бо тільки підкреслить урочистість цієї події. Золоті туфлі або відкриті босоніжки, клатч, макіяж в золотистих тонах та аксесуари золотого кольору – це все для тих людей, які люблять виділятися із натовпу.

для сайту 9

10. Берегиня домашнього вогнища

Ми впевнені, що хоч би раз у житті вам хотілося провести новорічну ніч зі своїм коханим, без зайвого шуму та галасу, просто закутавшись в одну теплу ковдру на двох, попиваючи щось алкогольне та насолоджуватися моментом. Якщо у вас саме такі плани на наступаючий Новий Рік, то пропонуємо вам надіти теплий та зручний довгий светр або ж трикотажне плаття. Пікантності вашому образу нададуть гетри. Втім светр не обов’язково має бути теплим, навіть якщо ви трохи змерзнете, ми не сумніваємося, що новорічна атмосфера та ваш коханий із радістю вас зігріють.

для статті 10

Який би з цих новорічних образів ви не обрали, обов’язково вірте в чудо, не бійтеся мріяти, тому що в новорічну ніч збуваються найзаповітніші бажання. Отож тихенько загадайте своє бажання і спостерігайте за тим, як воно збувається, поки годинник відбиває дванадцяту годину!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.