Всеукраїнський конкурс “Вбережи материнське серце”

Всеукраїнський конкурс художньої фотографії “Вбережи материнське серце” проводиться Національною спілкою фотохудожників України (далі – НСФХУ) спільно з Генеральним штабом Збройних Сил України, за підтримки громадської організації “Асоціація замовників та виробників соціальної реклами в Україні”.

Всеукраїнський конкурс "Вбережи материнське серце"

Всеукраїнський конкурс передбачає кілька номінацій:

  • Портрет – фотографічне зображення обличчя, де важливою емоційною складовою є передача індивідуальності.
  • Материнство і війна – фотографія, що зображує: проводи матері сина на війну; її переживання під час молитви; її надію на перемогу та впевненість у своєму внеску щодо захисту країни; радість зустрічі рідних людей; кінець війни.
  • Жанрова фотографія – невимушена фотографія, що зображує випадковий життєвий фрагмент, а не постановочну сцену.

На конкурс прийматимутися фотографічні роботи як професіоналів, так і аматорів. Головні вимоги – документальна переконливість та історична значимість.
Для розгляду журі, учасники мають відправляти фотографії в цифровому форматі на сайт НСФХУ.

Технічні вимоги:

  • розмір файлів до 300 Кб
  • розмір фотографії до 900 dpi по довгій стороні
  • максимальне завантаження робіт одним автором – не обмежене

Після відбору двадцяти п’яти робіт членами журі, авторам буде запропоновано надіслати електронне зображення до організаторів виставки з метою видрукувати його у виставковому форматі за рахунок оргкомітету.
Автори кращих фотографій, отримають відзнаки від Генерального штабу Збройних Сил України та можливі грошові винагороди від спонсорів та партнерів конкурсу. Всі фіналісти отримають в подарунок каталог з кращими фотографічними зображеннями.

Деталі конкурсу:
photospilka.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.