Конкурс “Фотонатюрморт 2016”

Фотонатюрморт 2016Фотографія почала свою історію із запозичення ідей та жанрів класичного художнього мистецтва. Не є винятком і натюрморт, який не так широко представлений в історії фотомистецтва, незважаючи на те, що започатковує її. Варто відзначити, що цей жанр досить популярний: він має суворі правила і канони, але в той же час дозволяє фотографу проявляти індивідуальну, суто свою, творчу думку.

Національна спілка фотохудожників України (НСФХУ) оголошує Перший відкритий національний конкурс “Фотонатюрморт 2016”, який відбудеться з 01 березня до 31 серпня 2016 року. Прийом робіт закінчується 31 серпня 2016 року о 23 годині 59 хвилин. Робота журі триватиме з 1 до 11 вересня 2016 року, оголошення переможців конкурсу відбудеться 12 вересня 2016 року.

Умови конкурсу “Фотонатюрморт 2016”

До участі у конкурсі допускаються фотографії, зроблені на плівку чи фотопластину, або цифровою фототехнікою з використанням будь-якої технології аналогового негативно-позитивного фотопроцесу та цифрових редакторів зображення, але з мінімальним використанням технологій і елементів Digital Art. Авторські права мають належати безпосередньо учаснику конкурсу. Приймаються роботи як професіоналів, так і аматорів. Фотографії треба надсилати в електронному вигляді на сайт НСФХУ.

Максимальна кількість робіт від одного автора – 5 (п’ять).

Переможці будуть нагороджені медалями та дипломами Національної спілки фотохудожників України, призами від спонсорів та партнерів конкурсу.

Дати проведення:
01.03.2016 – 31.08.2016

Деталі конкурсу та реєстрація:
photospilka.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.