2100грн

Високогірні квіти Карпат

Запрошуємо поціновувачів дикої природи разом з фотографом National Geographic Михайлом Богомазом зануритися у красу високогірного різнотрав’я Чорногірського Петроса. Невеличка подорож дозволить вам отримати насолоду від палітри квіткових фарб, панорами і природи Карпат. Ми помандруємо чудовими полонинами і луками з безліччю фотографічних можливостей. “Альпійські полонини”, вітер, що доносить запах гірських квітів, багато зірок і свободи, це безкінечно живописні найвищі гори України.

Програма фототуру “Високогірні квіти Карпат”:

14 липня

Прибуття в живописне гуцульське село Кваси, яке славиться своєю культурою та мінеральними водами. Сніданок в атмосферному закладі «Гуцульська випічка», з різноманітним асортиментом здобних виробів. Трансферт групи з селища Кваси в район Чорногірсього хребту до місця виходу групи та бази експедиції біля Високогірного біологічного стаціонару Львівського Національного Університету ім. Івана Франка. Радіальні виходи по хребту та полонинах «Карпатського біосферного заповідника». Після обіду, знайомство з природою букового лісу, різнотрав’ям та квітами на високогірних полонинах. Фотографування квітів та краєвидів в променях сонця що заходить. Особливо цікавим у флористичному відношенні високогір’я є рідкісна орхідея Пальчатокорінник Фукса, для пошуків якої ми приділимо окрему увагу. Святкова вечеря.

15 липня

Світанок, фотографування флори та краєвидів в променях сонця що сходить. Після сніданку, перехід по хребту в район вершини Петроса. У вас буде можливість опинитись на вершині сам на сам з карпатськими краєвидами, тому що туристи сюди ходять мало. Петрос – одна з небагатьох цікавих гір-двотисячників. Звідси Чорногора – як на долоні. Та й не тільки вона. Якщо пощастить з погодою, можна побачити Трансільванію. Після обіду, можливе продовження маршруту до полонин над гірським потоком Устя Говерли. Нас очікують гірські височини і перевали, панорамні види на Чорногірський хребет. Повернення до бази та вечеря.

16 липня

Під час світанку фотографуємо і гуляємо на широких полонинах. Після сніданку розпочинаємо повільний спуск до Квасів з тривалими зупинками для фотографування. В разі вільного часу відсвяткуємо похід в місцевій пивоварні «Ципа» (вартість відвідування не включено в програму експедиції).

У вартість входить: трансферт з Квасів — до Високогірного біосферного стаціонару (уникнемо тривалого штурму гори), харчування (сніданок, вечеря, перекуси під час переходів), аптечка, послуги гідів.

У вартість не входить: трансферт до і з Квасів.

Гід туру — Михайло Богомаз, біолог, фотограф дикої природи, автор у National Geographic.
На вас чекають майстер-класи з фотографії, цікаві історії, багато сміху й веселощів, і звісно надзвичайна атмосфера.

Деталі

Початок:
13 Липня, 2017 @ 21:00
Кінець:
16 Липня, 2017 @ 13:00
Вартість:
2100грн
Подія Tags:
, , ,
Веб-сайт:
https://www.facebook.com/events/316966342066548

Організатор

Explorer Life
Телефон:
+38 (098) 724-53-36
Веб-сайт:
https://explorer.life/

Місце проведення

Карпатський біосферний заповідник
вулиця Красне Плесо, 77
Рахів, Закарпатська область 90600 Ukraine

+ Календар Google

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.