Весільна фотозйомка – це спільна робота наречених та фотографа (ч. 3)

Урочиста реєстрація, мабуть, найважливіша і хвилююча частина цього дня. Не соромтеся проявити тут всі свої емоції, плачте, ридайте, смійтеся, обіймайте від щастя всіх гостей. Постарайтеся відчути цей момент максимально яскраво.

Церемонія одруження і найкращі фотографії

Весільна фотозйомка і церемонія

При виході до гостей на початку церемонії йдіть не квапливо, не дивіться під ноги, смійтеся, махайте рукою гостям, обіймайте. Нареченій краще виходити під руку з батьком, при цьому іноді дивитися на нього. Момент рукостискання нареченого і батька затягніть на кілька секунд, при цьому дивіться один одному в очі, і потім можете обійняти його. Все це створить красиву атмосферу і картинку для фото і відео.

Коли слухаєте ведучого церемонії не дивіться під ноги, частіше один на одного. Відчуйте момент. Також можете тримати другу половинку за руку.

Як правило, ви будете ставити кілька підписів в документах: постарайтеся при цьому між підписами подивитися один раз в камеру, один раз на другу половину і один раз на гостей. При цьому, коли підписуєте документи, постарайтеся не занадто низько опускати голову, щоб можна було бачити очі і обличчя.

Коли одягаєте обручки, робіть це акуратно, елегантно, тримаючи кільце знизу, щоб на фото і відео його було добре видно. Руку, на яку ви одягаєте кільце, постарайтеся злегка повернути в бік гостей і самі також поверніться злегка до них. Іншою рукою можна притримувати руку партнера. Якщо не виходить надіти до кінця, то краще надати це зробити партнерові. Не поспішайте, пам’ятайте, що весільному фотографу і відеооператору потрібен час, щоб зайняти хорошу позицію для зйомки. Чудово виглядають кадри, де наречений і наречена під час одягання обручок посміхаються.


Пам’ятайте, що весілля — це ваше свято! Свято, яке ви робите для себе.


При читанні обіцянок один одному не соромтеся проявити тут всі свої емоції, при цьому дивіться в очі. Також чудово якщо подякуєте батькам і разом обійметесь в кінці.

Найгірша поза для нареченого під час церемонії — стояти зі схрещеними перед собою або ззаду руками.
Не забудьте вимкнути звук на мобільних телефонах. Важливо також попередити про це гостей.

Краща зйомка весілля

При зйомці групової фотографії запасіться терпінням самі і поясніть також гостям: для того, щоб правильно скомпонувати кадр і поправити 30-40 чоловік потрібен певний час. Навряд кому-небудь сподобається фото, де у нього немає півголови або закриті очі. Пам’ятайте, незважаючи на досягнення комп’ютерної графіки, деякі завдання не під силу навіть кваліфікованим дизайнерам…

Ресторан на весільній фотографії

Вибирайте зал просторий, щоб весільному фотографу і оператору було, де маневрувати під час зйомки. Вибирайте зал зі світлими стінами і білими невисокими стелями — вони найкраще в плані освітлення. Також запитайте, з якого матеріалу стіни будівлі. Бетон, наприклад, дає відлуння і не дуже хороший для роботи музикантів.

Весільна фотозйомка у ресторані

Фотозйомка в ресторані

Приїхавши у ресторан не заходіть одразу в зал, а відійдіть у номер чи якусь кімнату і приведіть себе у порядок, можите також спокійно присісти на 5-10 хв і відпочити (особливо у спеку). У такому випадку у фотографа буде час та змога відзняти декорації та солодкий стіл.

Приймайте участь у всіх конкурсах, намагайтеся побільше танцювати, ви повинні подавати приклад для гостей. Якщо молодята постійно пропадають на фуршеті, то дуже рідко гості танцюють.

Коли вам вивезли торт, не поспішайте різати. Дайте хвилинку щоб фотограф і відеооператор його красиво відзняли цілком. Потім не квапливо ріжте і кладіть на тарілочку. Можете подуріти і в кінці забруднити обличчя один одному. Також не забудьте поцілуватися на фоні торта.
Якщо на території ресторану є озеро, то салюти будуть чудово дивитись. Вода віддзеркалює і їх об’єм візуально подвоюється.

Найважливіше зараз, за ​​3 місяці, за місяць до весілля, на самому весіллі пам’ятати, що це Свято. Свято з великої літери, яке ви робите для себе, для ваших близьких. Весільні фотографії — це потужне джерело позитивних емоцій, навіть через багато років вони нагадають вам про той щасливий день, коли ви зі своєю половинкою стали єдиним цілим. Це не день заради фотосесії, все це можна зробити в будь-який інший день, надівши вбрання і відправившись гуляти з фотографом. Будьте щасливими, посміхайтеся, смійтеся, плачте, не соромтеся висловлювати всі свої найпотаємніші почуття в цей день, Ваш день. А ми, фотографи, постараємося зберегти для Вас і Ваших близьких ці безцінні моменти.

Емоції у весільній фотографії

Нестримні емоції на весіллі

 

Весільна фотозйомка — це спільна робота наречених та фотографа (частина 1)
Весільна фотозйомка — це спільна робота наречених та фотографа (частина 2)
Весільна фотозйомка — це спільна робота наречених та фотографа (частина 3)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.