Дитяча фотографія

Дитяча посмішкаРазом із появою дитини у душі народжується глибоке та сильне почуття, у якому у різних пропорціях змішуються радість, примирення, тривога, біль, щастя та обов’язково надія. Дитяча фотографія — це безкінечна любов, яка поглинає повністю та змінює сприйняття навколишнього світу. Час губить свій усталений ритм – інколи хвилини тягнуться просто невимовно довго, а інколи цілі місяці пролітають немов одна мить. Так хочеться запам’ятати моменти, коли дитинка була зовсім маленькою, атмосферу, коли були зроблені перші кроки, настрій, коли дитя подарувало першу посмішку та дні, у які були промовлені перші слова. І фотографія – це своєрідний літопис маленьких фрагментів величезного світу.

Кожен день дитини – це своєрідна та особлива історія, яка насичена прекрасними відкриттями, пошуком незвіданих та цікавих речей, які звичайно ж одразу перетворюються на казкові скарби. А скільки емоцій дарує спілкування із домашніми улюбленцями… Так цікаво вигадувати для них імена, годувати або просто потримати на руках.

Дитячі мрії

Діти уміють фантазувати, вигадувати бурхливі моря та океани, хвилі яких приносять цікаві історії, а інколи болючі синці та подряпини. І так цікаво разом подорожувати, гортаючи сторінки улюблених книг та альбоми української фотографії, малювати свої враження та мріяти про нові горизонти.

Час з дітьми

Час з дітьми

Маленькі друзі

Маленькі друзі

Дитячі емоції

На відміну від дорослих, дітки відчувають усе набагато глибше та сприймають серйозніше. Протягом дня настрій змінюється – бурхлива радість та веселощі швидко витісняють смуток. І так приємно бачити дійсно щиру посмішку – посмішку дитини.

Дитина в контровому світлі
Дитина і тінь

Дитяча фотографія

Усе саме цікаве відбувається зовсім поруч. Кухня з безліччю шафок та посуду, яскравий сонячний квадрат вікна та підвіконня з квітами у горщиках можуть стати самим цікавим інтер’єром для створення фотографії дитини. Потім, гортаючи сімейний альбом, буде так приємно дивитись на такі щирі та радісні миті життя.

Дитяча фотографія

Дитяча фотографія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.