Технічні деталі зйомки у стилі НЮ

Коли мова заходить про фотографування оголеної натури, неважливих речей бути не може. Будь-яка деталь має значення для створення у результаті витвору мистецтва власними руками. Одним з головних факторів зазвичай називають хист фотографа, проте він само по собі не є запорукою успіху. Потрібно пам’ятати, що технічні деталі зйомки мають, як мінімум, не менше значення. Про них ми і пропонуємо поговорити.

Технічні деталі зйомки в стилі НЮ

Технічні деталі зйомки в стилі НЮ

Почнемо з найважливішого технічного оснащення — камера. Ідеальним варіантом буде використання SLR-камери середнього формату. Задля того, щоб митець міг не відволікатися від процесу, потрібно подумати про автоматичне перемотування плівки. Однак, при виборі камери потрібно зважати не лише на її технічні характеристики. Іноді професійна камера хвилює модель, тим самим не дозволяючи їй повністю розкритися перед фотографом. З цієї точки зору вкрай важливо ознайомити дівчину з усім технічним приладдям ще перед початком фотографування, аби у подальшому не виникало проблем.

Що б там не казали прихильники натуральної краси, фотографування у стилі ню фактично неможливе без використання професійного макіяжу. Відкритим залишається питання щодо ступені макіяжу — це повинен вирішувати лише фотограф, зважаючи на те, що саме він хоче продемонструвати своїм фото. Знову ж таки, макіяж може справляти враження на модель. Цим яскравішим від буде, тим впевненішою в собі буде дівчина, адже їй здаватиметься, що так вона виглядає красивішою. Добре відомо також, що обличчя кожної людини є своєрідною інтимною зоною, а тому на людях ми рідко коли можемо бачити жінок без макіяжу. Вони так не лише прикрашаються, але і приховують справжнє обличчя. Можна поекспериментувати і з нанесенням тимчасових малюнків на тіло моделі.

Макіяж для моделі[

Макіяж для моделі[

Питання про те, де ж саме робити фото в стилі ню, досі є дискусійним. Комусь здається, що фотографування у студії дозволяє отримати знімок вищої якості, а хтось підтримує лише зйомку у домашніх умовах, як більш природнім. Вирішувати, де ж саме фотографувати оголену дівчину, потрібно у кожній окремій ситуації, зважаючи на потреби фотографа та сором’язливість моделі. До слова, якщо вона не сором’язлива, то можна спробувати проводити зйомки навіть на вулиці.

Соромязлива дівчина для фотозйомки в стилі ню

Соромязлива дівчина для фотозйомки в стилі ню

Говорячи про фото в стилі ню, мало хто концентрує увагу на наявності у кадрі одягу, але і вона вкрай важлива. За допомогою вдало підібраних аксесуарів чи предметів одягу, можна сконцентрувати увагу споглядача на якомусь окремому аспекті. Крім того, позуюча модель може почуватися впевненіше, коли знатиме, що вона не повністю оголена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.