НЮ-фотомоделі, які виїхали з України

Вікіпедія говорить, що НЮ — це художній жанр в скульптурі, живописі чи то в фотографії, або в кінематографі, що зображає оголене людське тіло, чи якісь його частини та їх інтерпретації. Я скажу, що це щось інтимніше, це те, що показує не тільки оголене тіло людини — це мистецтво, яке показує часточку її душі.

Цікаво, що більшість фото в жанрі НЮ — жіночі, не знаю чи пов’язано це з тим, що жінки є прекрасною половиною людства, чи з тим, що чоловіки не охоче приймають участь у зйомках такого жанру.

Українська фотографія пропонує вам добірку моделей, які народилися в Україні і, набувши тут слави, поїхали підкорювати світ.

Євгенія Діордійчук

Фото з твітера моделі та кадри із фотосесії

Фото з твітера моделі та кадри із фотосесії

Народилася у місті Дружківка, що в Донецькій області. Женя – одна з найпопулярніших європейських еротичних моделей, більш відома, як Katie Fey, Jenya D и Vanessa Gojgik. Знімається з 18-ти років.

У 2009 році стала дівчиною року журналу Playboy (Україна).

Зараз Євгенія живе у Лос-Анджелесі та регулярно знімається для різних журналів, зокрема і для Playboy.

Міла Йовович

Фото з фотосесії для "Purple Fashion" та календаря Pirelli 2012

Фото з фотосесії для “Purple Fashion” та календаря Pirelli 2012

Народилася в Києві. Хоча Мілу більшість із нас знає як кіноактрису, починала вона свій шлях саме з модельної кар’єри. В модельному бізнесі почала працювати з 11 років.

Акторка з радістю знялася для календаря Pirelli 2012 в стилі НЮ, а також в провокаційних фотосесіях до журналів: “Calliope Grigorea”, “The Face”, “Purple Fashion” і “Maxim”.

Зараз Міла живе в Лос-Анджелесі разом із п’ятирічною дочкою та чоловіком режисером.

Олександра Бонілова

Травнева фотосесія для Playboy

Травнева фотосесія для Playboy

Народилася в Луцьку. Але уже доволі довгий час проживає в Чикаго та займається дизайном інтер’єрів, хоча найголовнішою роботою для дівчини є позування для фотокамер відомого журналу Playboy. Та й не дивно, адже у Саші прекрасна фігура і пишні груди об’ємом 100 см. Принади дівчини абсолютно натуральні, завдяки чому вона і удостоїлася честі знятися для журналу.

А в травні Олександра стала дівчиною місяця популярного еротичного журналу Playboy

Наталія Гажа

Травнева фотосесія в жанрі НЮ

Травнева фотосесія в жанрі НЮ

Народилася в Одесі. Українська модель, переможниця конкурсу Miss Bikini World Model 2010 і національного конкурсу Miss Teen Ukraine 2009, також їй належить титул Miss Bikini Ukraine 2009.

Модель прикрашала обкладинку березневого номера XXL, а також в травні з’явилася на обкладинці українського видання Playboy.

Зараз Наталя Гажа живе разом із чоловіком в Маямі, вчиться в школі ресторанного бізнесу і в майбутньому планує відкрити власний ресторан, а також побудувати успішну кар’єру актриси.

Ольга Куриленко

Фотосесії MAXIM та Расмуса Могенсена

Фотосесії MAXIM та Расмуса Могенсена

Народилася в Бердянську, що в Запорізькій області. У віці 16 років переїхала в Париж і після цього підписала контракт з агентством Madison. Уже в 18 років Ольга прикрашала обкладинки таких журналів як: Glamour, ELLE, Madame Figaro, Marie Claire і Vogue.

Зараз модель більше часу присвячує зйомкам в кіно, хоча й час від часу підігріває інтерес публіки зйомками у жанрі НЮ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.