Макіяж для фотозйомки у стилі НЮ

Інколи доводиться читати про те, що головне під час зйомки фото у стилі НЮ — тіло моделі. Тож, потрібно якомога більше уваги приділити роботі з тілом. Обличчя ж у даному випадку несправедливо отримує менше уваги, що не є правильним. Потрібно пам’ятати, що фото в стилі НЮ не переслідує ціль якнайкраще представити жіночі принади. Навпаки — вони є лише засобом по досягненню цілі демонстрації якоїсь емоції, стану душі і т.д. Обличчя ж не повинно розцінюватися, як менш важлива частина тіла моделі. Що ж треба робити, щоб обличчя дівчини виглядало на фотографії ідеально?

Макіяж для фотозйомки в стилі ню

Макіяж для фотозйомки в стилі ню

Не потрібно попрацювати над тим, щоб створити підкреслені губи та видовжені вії — стиль НЮ передбачає легкість форм та натуральність палітри кольорів. Головна увага має бути приділена створенню ідеальної шкіри обличчя. Навіть невеликі плямки чи родимки мають бути приховані. Зрозуміло, що про «мішки» під очима не може бути й мови!

Як це здійснюється на практиці? Використовуйте спеціальний коректор, що приховує плями та кола під очима. Але такий коректор має поєднуватися з тональним кремом, а не замінювати його. Якщо використовувати лише коректор, то може створитися враження, що на обличчя вдягнуто маску, а цілісне враження не складеться.

Макіяж для фотосесії

Макіяж для фотосесії

Навіть незважаючи на те, що макіяж має бути природнім, дещо підкреслити очі та додати їм виразності зовсім не завадить. Для цього краще за все використати тіні під колір шкіри. Зрозуміло, що у різних людей відтінок різний, а тому чекати тут однозначних порад марно. Найчастіше жінки з рудим волоссям можуть підкреслити очі за допомогою бежевого відтінку з мідним акцентом, а ось шатенкам слід зосередитися на тінях тілесного кольору з додаванням рожевого відтінку.

Оголене тіло на фотосесії

Оголене тіло на фотосесії

Нанесення тіней має відбуватися товстим пензлем на всю повіку одразу, щоб максимально можливо стерти кордони ока. Якщо є потреба у коригуванні форми ока, то за допомогою тонкого пензля наводить стрілки коричневими тінями поблизу лінії вій, однак пам’ятайте про те, що ми зазначали вище – чітко виражені кордони очей не є бажаними.

Губи мають, у першу чергу, залишатися натуральними. На них буде достатньо нанести невелику кількість зволожувального крему чи бальзаму. Для досягнення більш яскравого макіяжу можна нанести на губи тілесну помаду. Але у жодному разі не можна не можна допускати появи на губах крупиць блиску.

Саме такий макіяж дозволить підкреслити риси обличчя, при цьому залишаючи їх натуральними та природними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.