Людський фактор у фото в стилі НЮ

Від взаємодії фотографа з моделлю залежить, наскільки дівчині вдасться розкритися перед людиною, що фотографує її оголеною. Жодна фотокамера, навіть найбільш сучасна, не може допомогти створити якісне фото НЮ, якщо дівчина не до кінця розслаблена. Як же цього досягти? Є декілька порад, які можуть допомогти.

Людський фактор під час ню-фотозйомки

Людський фактор під час ню-фотозйомки

Намагайтеся у точності пояснити моделі, що саме буде відбуватися під час зйомки. Не потрібно залишати дівчину напризволяще, доки ви налаштовуєте апаратуру. Якщо модель приймає участь у підготовці до зйомки, то вона зможе увійти в контакт з фотографом, що допоможе розкритися. Допомогти зможуть і компліменти — дівчині буде приємно знати, що про її вигляд складається гарне враження.

Емоції в ню фотозйомці

Емоції в ню фотозйомці

Для активізації моделі, фотографу іноді потрібно проявити якомога більше емоцій. Звичайно, цей метод підходить не для всіх випадків та виключно індивідуальний, але досить часто він допомагає. Досить часто така тактика стає актуальною вже наприкінці зйомки, коли дівчина втомилася і не має того ентузіазму, що був на початку фотографування. Само-собою розуміється, що агресія у даному випадку має бути лише психологічною.

Зважаючи на те, до якої емоційної категорії належить дівчина, можна застосувати так званий метод «приспання». Він полягає у створенні романтичної та таємничої атмосфери. Що конкретно можна використати? Це можуть бути ароматичні палички, келих шампанського та бесіди з фотографом на якісь віддалені теми. Професійні фотографи, бачачи, що модель хвилюється, зазвичай користуються саме цим методом. Він дозволяє відволікти модель від самого процесу оголення та позування та змушує її довіритися фотографу.

Довіра фотографу в ню-фотографії

Довіра фотографу в ню-фотографії

Інколи для того, щоб дівчина довірилася фотографу, потрібен лише час. Ні розмови, ні речі навколо, не здатні повністю розслабити модель, і тоді треба піти на збільшення часу зйомки. Проте, у такому випадку потрібно бути вкрай уважним — не дайте моделі відволіктися від образу. Намагайтеся максимально можливо зацікавити її тим, що відбувається, створіть почуття азарту. Коментуйте ту чи іншу позу, що її приймає модель – не будьте осторонь!

Дівчина повинна знати, що все робить правильно, і лише в такому випадку вона позбавиться комплексів і дасть вам можливість побачити її справжню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.