Фотографії в стилі НЮ

Что ж являє собою жанр фотографії в стилі НЮ?

Фотосесія в стилі ню

Фотосесія в стилі ню

Жанр фотографії в стилі НЮ є одним з найстаріших в мистецтві. Красу жіночого тіла оспівували ще з глибокої давнини. Завдяки даному жанру показується краса оголеного жіночого тіла, його гармонійність і грація.

Процес фотозйомки представляється наступним чином.

Перш за все, необхідно знайти модель, яка буде надихати фотографа.

Найголовніше для успішної зйомки це комфорт моделі. Тому якщо ваша муза є не професійною моделлю, варто проводити зйомку в тихій обстановці. Завдяки повній ізоляції модель зможе розслабитися. Вона зможе приймати природні пози, що дуже важливо для фотографії в стилі ню. Рекомендується працювати з моделлю наодинці. Адже вона може боятися, що хтось сторонній увійде в приміщення в момент зйомки. У спокійній не метушливій обстановці можливо налагодити з моделлю контакт, який дуже допоможе якості отриманої фотографії.

Фотографія в стилі ню

Фотографія в стилі ню

Якщо ви бажаєте організувати зйомку за межами студії, пам’ятайте, що це вимагає більшого періоду підготовки та заходів безпеки. У студії ви самі можете виставити фон і світло, а ось під відкритим небом ви будете залежати від різних природних факторів. Звичайно ж, якщо ви хочете наситити фотографію різними декораціями, то, безперечно, відкритий простір дозволить це зробити набагато багатше. Можна використовувати узбережжя пляжів, занедбані промислові об’єкти. Сама оголена натура буде виглядати по-новому на лоні природи. Безсумнівно, що тільки оголене жіноче тіло здатне так жваво передати зміст форми.

Однак фотограф, який займається фотографією в стилі НЮ має засвоїти кілька правил поведінки з моделлю. Не слід бути занадто довірливим. Завжди перевіряйте паспорт моделей на предмет досягнення їх повноліття. По можливості зробіть ксерокопію перших двох сторінок паспорта, а також розписку від моделі про дозвіл публікувати знімки. Такий дозвіл називається модельним релізом, зразки якого можна знайти в Інтернеті.

Фотозйомка в стилю ню

Фотозйомка в стилю ню

Пам’ятайте, що з моделлю необхідно вести себе ввічливо, ніжно. Така поведінка допоможе зробити фото ще більш інтимними.

Нагородою Вам за Ваші зусилля будуть красиві фотографії, від яких отримаєте естетичне задоволення не тільки Ви, але і всі ті, хто будуть переглядати Ваші фотографії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.