2500 грн

Фотокурси для початківців

Навчальний процес у фотошколі "Фотомайстер". Фотокурси для початківцівЯкщо ви ще не вмієте фотографувати на високому рівні, але дуже хочете навчитися, то пропонуємо фотокурси для початківців від школи-студії “Фотомайстер” Олексія Абрамова! “Лови момент” — найкращий підготовчий курс для щасливих власників дзеркальних і бездзеркальних фотокамер.

Вам сподобається у цій школі фотографії, якщо ви по-справжньому вирішили розібратися у всіх тонкощах і налаштуваннях своєї фотокамери і перейти від нудних і одноманітних “фоток” до яскравих і виразних фотографій.

Ви дізнаєтеся:

  • Що таке глибина різкості, баланс білого, пріоритет діафрагми тощо — ці терміни стануть для вас такими ж простими поняттями як шкільна програма!
  • Вам допоможуть придбати необхідну оптику, визначитися з принципами роботи спалаху, потрібними фільтрами та іншими додатковими аксесуарами.
  • Ви швидко навчитеся всіх технічних фішок, і вам залишиться тільки творити! І мрія стане реальністю – ви неодмінно станете відмінним фотографом!

Фотокурси “Лови момент” містять 14 уроків:

  • 10 уроків по техніці фотозйомки сучасними цифровими дзеркальними фотокамерами, щоб ви змогли розібратися у всіх тонкощах настройки і ручних режимах вашої фотокамери.
  • 4 уроки по обробці фотографій в програмах “Photoshop” і “Lightroom”, без яких просто неможливо вирішувати творчі завдання!
  • Після закінчення першого курсу “Лови момент” можна продовжити навчання в старших курсах фотошколи – “Малюємо світлом” і “Фотомайстер”, або освоїти додаткову професію технічного дизайнера на курсі “Постпродакшн”.

Майстри курсу:

  • Роман Наумович Гінзбург
  • Василь Нилович Кривенко

Це не тільки члени національної Спілки фотохудожників та професійні фотографи, але й дуже досвідчені викладачі. Специфікою курсу є творче самовираження фотографа.

З 17 січня починає навчання вечірня група по вівторках з Романом Наумовичем Гінзбургом — відкритий набір.

Більше деталей та запис на фотокурси за посиланнями нижче та в організаторів!

Деталі

Дата:
17 Січня, 2017
Вартість:
2500 грн
Подія Tags:
, ,
Веб-сайт:
http://www.fotomaster.info/news/174-photoschool-for-begginers-group

Організатор

Фотошкола-студія “Фотомайстер”
Телефон:
+38 (067) 440-57-75
Ел. пошта:
fotomaster.studio@gmail.com
Веб-сайт:
http://www.fotomaster.info

Місце проведення

Фотошкола-студія “Фотомайстер”
вул.О.Гончара 28б
м. Київ, Ukraine

+ Календар Google

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.