2200 грн

Фотокурс “Портретна фотографія”

Фотокурс "Портретна фотографія". Викладач Сергій МайоровПортретну зйомку визнають одним з найскладніших жанрів фотомистецтва. Тому запрошуємо бажаючих на фотокурс у одеську школу фотографії “PhotoTraveller”. Озброївшись корисними рекомендаціями і практичними навичками, отриманими в ході курсу, ви отримаєте успіх у цьому непростому виді творчості.

Програма курсу:

  • Вступ. Види портретів. Створення портретного образу. Шляхи вирішення створення замовленого портрета (психологічні аспекти контакту фотографа і моделі в різних жанрах). Аналіз власних робіт і прикладів відомих фотографів. Домашнє завдання: підбір своїх кращих робіт для портфоліо-ревю.
  • Основи композиції. Дотримання і порушення правил композиції. Світло та тінь. Колір. Вибір кольору в портреті. Розбір робіт студентів.
  • Світло і освітлення (практичне заняття). Основні технічні особливості світлових приладів і допоміжної світлової арматури. Робота з фоном. Експонометрія. Колірний баланс. Гістограма. Зйомка портрету з одним джерелом світла та використанням зовнішнього спалаху.
  • Майстер-клас. “Гламур” (практичне заняття). Підготовка та планування зйомки. Розробка ідеї. Створення образу. Робота з моделлю. Домашнє завдання.
  • Класичний портрет (практичне заняття). Схеми постановки світла. Чоловічий і жіночий портрет. Мета і завдання портрету в передачі образу. Портрет в профіль. Домашнє завдання.
  • Художній портрет. Змішане світло (практичне заняття). Поєднання постійного та імпульсного світла. Характерні особливості художнього портрету. Розбір робіт (домашнього завдання).
  • Зйомка портрету з природним освітленням (практичне заняття). Вибір локації з урахуванням сюжету (інтер’єр, пленер). Експозамір, розрахунок імпульсу зовнішнього спалаху. Робота з відбитим світлом. Зйомка портрету в інтер’єрі (міському пейзажі).
  • Портрет у високому ключі (практичне заняття). Головні особливості зйомки у високому ключі. Створення образу, робота над стилем. Розбір робіт домашнього завдання.
  • Обробка в Adobe Photoshop. Ретуш шкіри. Робота з масками. Кольорокорекція.

Запис на фотокурс та більше деталей за посиланнями нижче!

Деталі

Початок:
13 Січня, 2017
Кінець:
29 Січня, 2017
Вартість:
2200 грн
Подія Tags:
, ,
Веб-сайт:
http://phototraveller.com.ua/portfolio/kurs-portretnaya-fotografiya/

Організатор

phototraveller.com.ua
Телефон:
+38 (063) 170-27-56
Ел. пошта:
phototrod@gmail.com
Веб-сайт:
http://phototraveller.com.ua/

Місце проведення

Фотошкола PhotoTraveller
вул. Велика Арнаутська 19
Одеса, Ukraine

+ Календар Google
Телефон:
+38 (063) 170-27-56
Веб-сайт:
http://phototraveller.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.