Зберегти щирі почуття на фотографії

Усі шалено закохані пари хочуть закарбувати свої почуття у фотосесії. Ви ж, хороші фотографи, можете без проблем допомогти їм у цьому. Проте, важливим для втілення їхньої мрії є не лише Ваш професіоналізм, але й вміння показати на фотографії те, що цінуватиметься ними найбільше – щирі почуття та незабутні емоції.

Кілька порад про те, як правильно організувати love story Ви отримали у нашій попередній статті.

Раніше love story позиціонували як передвесільну зйомку. Насправді, це для пари дуже хороший і виправданий досвід. Адже під час зйомки вони ближче пізнають фотографа, входять у статус моделей та починають розуміти як себе потрібно поводити. Окрім цього, під час love story немає дедлайнів по часу, пара не хвилюється за те, що пропустить шлюб чи приїде в зал пізніше, ніж передбачено. Тому веде себе впевнено та прислухається до Ваших порад, завдяки чому зйомка у день весілля проходить набагато простіше.

Але, на жаль, часто перед весіллям парі важко виділити час на зйомку. Проте якщо у Вас є така можливість, обов’язково зробіть таку фотосесію, повірте, вона дозволить уникнути Вам стресових ситуацій у день весілля.

Перед весільна love story - прекрасний спосіб дізнатися про пару більше

Перед весільна love story – прекрасний спосіб дізнатися про пару більше

На сьогоднішній день love story – це не лише зйомка для пар, які планують весілля. Тепер про таку фотосесію мріє кожна закохана пара. А Ви, будучи хорошим фотографом, без проблем, можете здійснювати їхні мрії.

Перш за все – обдумайте сюжет

Якщо пара має спільне захоплення: грає на музичних інструментах чи любить куховарити – сюжетна зйомка саме те, що Вам потрібно. Під час такої фотосесії Ваші моделі будуть із задоволенням виконувати речі, які вони обожнюють робити у повсякденному житті, а тому почуватимуть себе вільно та невимушено. Такі кадри обов’язково будуть зворушливими та торкатимуться глибин людської душі.

Спільне захоплення чудово дивиться на фотографії

Спільне захоплення чудово дивиться на фотографії

Звертайте увагу на погоду

Якщо вирішуєте провести зйомку на вулиці, то подивіться на прогноз, щоб уникнути непередбачуваних ситуацій. Хоча, якщо Ваша пара любить експериментувати та не боїться за дороге плаття, то сміливо фотографуйте їх, якщо і піде дощ, адже ці фото виходять надзвичайно емоційними. Якщо ж Ви фотографуєте в холодний день, то обов’язково подумайте заздалегідь, де під час фотосесії можна буде зігрітися. Знайдіть місце із цікавим та оригінальним дизайном, щоб не втрачати на цьому час під час самої зйомки і не блукати в пошуках «гарного місця».

Почуття кохання

Емоційна зйомка під краплинами дощу

Якщо ж Ви вибралися на зйомку зі своєю парою посеред дня на природу, постарайтеся не знімати у парках, садах. В цей час світло різке і яскраве, у парку воно досить погано розсіяне, тому половина фото у Вас буде світла, а на іншій половині – глибокі тіні. У полудень найкраще знімати між будинками на вуличках міста, оскільки світло добре відбивається від стін будинків та гарно освітлює потрібні об’єкти.

А ще старайтеся у love story робити серії знімків, чергуйте крупні плани із загальними, щоб згодом ця зйомка стала хорошою історією їхнього кохання та добре відобразила почуття.

Фантазуйте і виражайте почуття

Не зациклюйтеся на традиційному, придумуйте нове та не бійтеся втілювати його у життя, адже це саме той жанр, який дозволяє Вам бути оригінальним, унікальним та розвивати українську фотографію!

There is 1 comment for this article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.