Весільна Фотографія. Тренди 2016

Ніщо так не планує кожна дівчина, як день свого весілля — вибір дати, локації, плаття, кольору та стилю весілля, декору, дружок і, звичайно ж, фотографа. Хочеться, щоб все було ідеально, особливо зараз, коли модні журнали пропонують нам безліч стилів весілля у 2016 році. Хоча літній сезон весіль вже завершився, це не означає, що восени питання організації весілля не буде актуальним. Слід пам’ятати, що цьогоріч переважають натуральність, єднання з природою, квіти, яскраві посмішки та весела весільна фотографія. А тепер — більш детально.

Весільна фотографія. Посмішки, щастя, радість — основа гарного весілля

Весільна фотографія та відеозйомка

Кожне молоде подружжя хоче, щоб позитивні згадки про їхнє весілля закарбувалися в пам’ятті кожного гостя. Саме тому, якісна фото та відео зйомка є дуже актуальним і відповідальним моментом при плануванні весілля. Слід пам’ятати, що довгі-довгі відео з весілля, які тривають декілька годин — зараз вже не в тренді, адже у 2016 році переважає мінімалізм. Доречним буде відео, тривалістю до двох годин в якому будуть зафільмовані найцікавіші моменти з вашого весілля.

Щодо фотосесії, то тут переважає весільна фотографія з безліччю дрібних деталей — якісь декоративні елементи, аксесуари, які додадуть фону насиченості, різні таблички з написами на кшталт “Нарешті одружені”. Фото серед степу, українського поля або лісу — теж не будуть зайвими.

Ідеї для весільної зйомки

У весільній фотографії потрібно бути завжди відкритим для нових ідей

Актуальними будуть не лише романтичні фотографії, які ніколи не виходять із моди, але й веселі, життєрадісні знімки, які найкраще передадуть позитивний настрій вашого весілля. Не забудьте долучити до фото ваших дружок, дружбів та гостей. Модною зараз є “будуарна” зйомка нареченої вранці в день весілля — це також цікавий сюрприз для нареченого.

Також, цього року важливу роль відіграє кольорова гама: чим більше кольору — тим краще. Але, звичайно, все має бути в міру, саме тому, знання основних трендів цього року, а особливо сезону осінь/зима 2016 допоможуть вам якнайкраще відсвяткувати ваше весілля.

Вбрання наречених

Кожна наречена хоче відчувати себе принцесою, а наречений — її принцом. Саме тому, зараз є безліч варіантів і пропозицій як можна це зробити. Стандартний білий колір сукні для неї і чорний костюм для нього вже відходять у минуле. Натомість, для молодої, все більш популярними стають такі кольори як — пудра, айворі, шампань, лаванда. Фасон плаття теж видозмінився — відкриті плечі, спина, глибоке декольте, різнофактурна тканина — це саме те, що підійде вашому образу нареченої і буде цікаво виглядати на фотографіях.

Щодо чоловіків, то їх теж не оминула метаморфоза. Класичний чорний колір замінили на колір марсала, темно-синій або коричневий, а для тих, хто не боїться експерементувати, чудово підійдуть костюми голубого або м’ятного відтінку.

Весільне плаття

Вбрання нареченої. Лавандовий колір

Колір весілля

Весілля у жовтому кольорі

Сонячне весілля

Продовжуючи тему кольорів, слід сказати, що в цьому сезоні свій стиль знайде кожна вибаглива наречена. Особливо актуальними кольорами осені/зими 2016 є яскраво-жовтий, який додасть сонячного настрою навіть у похмурий день. Також актуальними будуть коричневий, фіолетовий, зелений, персиковий, марсала та інші яскраві та насичені кольори.

Локація і декор

Для підтримання цілісності кольорової гами весілля, слід з відповідальністю підійти до вибору місця святкування та його оформлення. Адже вони матимуть вплив не тільки на ваш настрій під час весілля, але й на вигляд та стиль весільних фотографій.

Цього року популярним є еко-стиль, тобто святкування на природі, або по-народному — в шалаші. Якщо ж такої можливості нема, то не зайвим буде прикрасити банкетний зал великою кількістю різноманітних живих квітів і свічок. Не потрібно використовувати різні балдахіни, штори і тюлі для оздоблення стін закладу, краще використати декоративні арки та декоративні кліточки для птахів, які можна взяти в оренду в будь-якій студії декору.

Весільний декор

Ніжний декор квітами завжди буде актуальний

І пам’ятайте, що найголовнішим і найактуальнішим трендом 2016 року є ви, ваш настрій та внутрішні відчуття. Ніщо не виглядає краще, як закохані та радісні наречені, які організували весілля в своє задоволення, а не тому, що так треба. І фотографії такої щасливої пари будуть прекрасними 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.