Кохання через об’єктив або Фото-Валентинка

Кохання – це чудово, а кохання, майстерно зображене за допомогою фотографії, іменується шедевром. На відміну від живописця, першочергове завдання фотографа – не вигадати чи дофантазувати. Його мета побачити реальність: символ та натяк, який передасть дійсність. Кожен погляд, дотик, усмішка, зафіксовані об’єктивом фотоапарату, складаються у повноцінну картину “історії з життя”.

Фото з проекту

Такі фото дуже важливі для обох сторін: для фотографа – це ще одна маленька перемога, його творіння; для закоханих – один із чарівних моментів, зафіксований не тільки в їхній пам’яті, а й в пам’яті пристрою чи на фотопапері. І навіть тоді, коли двох людей розділяє відстань, а в нашому житті це не рідкість, з ними все ж залишається фото-спогад.

Питання “кохання через об’єктив” я зачепила не випадково. Наближається День св. Валентина. Хлопці і дівчата, чоловіки і жінки швидше за все вже починають пошуки подарунків та оригінальних ідей. А що фотографія? А фотографія теж “в темі”. Що для цього потрібно? Додати до бажання кілька крапель креативу.

Існує дуже багато варіантів фото-подарунків і деякі з них я наведу нижче.

Пункт перший: Фотосесія

Хтось скаже банально, а хтось знайде крутого фотографа і сам активно прийматиме участь у створенні подарунку. Результат шокує. Для прикладу, кілька цікавих ідей від двох фотографів з “ізюминкою”.

Аарон і Розі – закохані на березі

Ідея для фотосесії на природі

Фотосесія. Хлопець, дівчина і квіти

У чому ж сама “ізюминка”? Ці люди не фотографувалися разом. Розі і Аарон,  як вже говорилося, фотографи. Аарон живе в Америці, а Розі – у Великобританії . Однак коханню, і, мабуть, таланту відстань у понад 7000 кілометрів не стала перешкодою. Розі фотографувала себе і кидала фото Аарону, а він підбирав світло, колір, інтер’єр і теж робив фото, а потім з’єднував кадри. Надихає, правда?

Для тих, кому цікаво, два талановитих фотографи таки зустрілися через 9,5 місяців.

Пункт другий: Фото-колаж

Запасіться чудовими фотографіями, зробленими тоді, коли ви з коханим чи коханою разом. Подивіться навколо себе. Так-так, все, що навколо вас може стати деталлю вашого подарунка, тільки не бійтеся експериментувати і, як говориться, поєднувати непоєднуване.

Приклад-ідея для фото-колажу

Пункт третій: Подушка чи ковдра із фотографією

Хороший варіант для того, щоб ковдра гріла ще краще, а подушка була ще м’якішою.

Фото закоханих у серці на подушці

Пункт четвертий: Фото-пазл

За допомогою цього подарунка  в прямому значенні маєте можливість скласти свою історію кохання, бо “всі ми родом з дитинства”. Такий презент – хороша забава і фото-картинка на пам’ять.

Пункт п’ятий, шостий, сьомий і т.д.: Ваша фантазія

Сучасне мистецтво української фотографії розв’язує руки і дозволяє творити дива, які потім милуватимуть Ваше око і не тільки. Погляньте на “кохання через об’єктив” і Ви будете приголомшені результатом. Мені вже впала в око одна з ідей. А Ви готові дивувати своїх коханих?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.