Фототури на осінь 2016. Цікаві куточки України

Для тих, хто цікавиться фотографією поняття фототур не є чимось новим та незрозумілим. Навпаки, фототури здобувають все більше і більше популярності та збільшують свою кількість прихильників щодня.

З іншої сторони, хто ще не знає, або тільки починає працювати в царині фотомайстерності, буде дуже цікаво і корисно відвідати осінній фототур, адже це подорож в компанії однодумців, яка є спрямована на розвиток фотографічної майстерності, а також, поповнення портфоліо новими разючими і цікавими світлинами.

Фототури в Карпати

Усім, хто хоче втекти від буденності рекомендуємо відвідати фототури в Карпати, які подарують неперевершені емоції та незрівнянний досвід, адже для любителів, аматорів та професіоналів фотомайстерності — це прекрасна можливість удосконалити свої вміння, познайомитися з іншими фотографами, а також весело та з користю провести час.

Фототур в Карпати.Фототур “Полонина Боржава”

Уже зовсім скоро (2 вересня 2016) розпочнеться фототур по Закарпатті.

Боржавські плантації чорниць вважаються наймасштабнішими в закарпатському високогір’ї. Та цього разу фотографи їдуть на Боржаву далеко не за чорницями. На початку осені — це саме те місце де можна зробити неперевершені фотографії.

Фототур на два дні включа в себе доставку фототуристі до підніжжя Боржави. Далі відвідини селища Пелипець. Та фотозйомка біля водоспаду Шипіт.


Фототур "Привододільні Горгани"Фототур “Привододільні Горгани”

Тур запланований на жовтень 2016 і відбудеться на мальoвничій Міжгiрщині, а саме мiж Синевирoм і Колoчавою. Тyт знaходяться Гoргани та хрeбет Пішкoня, який свoєю oсінньою красoю здaтний зaчaрувати нaйвибагливішого фотографа.

Вершини, які відвідають фотографи: г. Ясенoвець (1628 м), г. Вeлика Грoпа (1667 м), г. Негрoвець (1707 м), г. Гoрб (1687 м ), г. Дaрвайка (1501 м), г. Явoра (883 м).


Фототури по Україні

Якщо фототури по горах не зацікавили, то для фотографі-мандрівників є ще кілька цікавих фототурів.

Фототури “Мальовничі українські поля”Фототур “Мальовничі українські поля”

Початок в вересні 2016 року.
Планується проведення 4-денних (3 ночі) та 5-денних (4 ночі) поїздок.

У фототур включено: супровід фотогідів, транспорт по всьому маршруту, проживання в готелі, поради та відповіді на запитання стосовно зйомки та обробки фото.

Також рекомендується взяти з собою: штатив, телеоб’єктив, взуття для польових умов, вітрозахисна куртка та гарний настрій.


“Каньйони Бузького Гарду”. Фототур“Каньйони Бузького Гарду”. Фототур

Фототур на два дня, починаючи з 14 жовтня 2016 року.

А чи кожен фотограф був у “Маленькій Швейцарії”? Це місце дивує своїми унікальними творіннями природи, а саме – прекрасними каньйонами і порогами річки Південний Буг.

Національний природний парк “Бузький Гард” розташований у мальовничій долині річки Південний Буг. Він входить до сімки найбільш мальовничих місць України. Тому є дуже цінним місцем для фотографів-пейзажистів, які щорічно прагнуть відвідати це місце і отримати цінні кадри річкових туманів, каньйонів і нічного зоряного неба над Південним Бугом.


Звичайно, що такі фототури організовуються і за кордоном, зокрема, популярними місцями є Грузія та Альпійські гори, але ніщо не може зрівнятися з красою Української землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.