Фототур 2016 – Час на Втілення Мрій Фотографа

Літо і початок осені – прекрасна пора для здійснення найпотаємніших мрій і сподівань. Хочеться залишити у пам’яті якомога більше яскравих моментів. Для тих, хто професійно займається фото чи просто має це за захоплення, світлини літнього відпочинку стають об’єктом гордості і презентації власних можливостей.

Аби провести час з користю і натхненням, ми пропонуємо вам здійснити фототур Україною. Це чудова змога побачити красоти власної держави та насолодитися усіма моментами фотографування натуралістичних картин. Нижче наведені поїздки, які ви можете знайти на нашому сайті у розділі ФотоТур.

Топ 10 Фототурів 2016 Року

  • Фототур по Сванетії та Мегрелії
  • Золото Доломітових Альп
  • Каньйони Бузького Гарду
  • Мандрівка у Грузію
  • Верховинський вододільний хребет
  • Магія альпійських озер
  • Дві перлини Ґорґанів
  • Мальовничі українські поля
  • Біловезька пуща
  • Мармароський масив

Вам залишається вибрати свій варіант фототуру та здійснити перший крок на зустріч своїй мрії. Адже що може бути краще за власний відпочинок, поєднаний з улюбленим хобі?
Фототур 2016 – це справжнє відкриття світу для себе з іншої сторони. Мандрівка показує магію озер, гір, полів, каньйонів та хребтів. Вам залишається лише відобразити її на фотографії.

Фототур "Верховинський вододільний хребет"

Фототур Карпати

Надзвичайна мандрівка, яка залишає по собі неперевершені відчуття та спогади.

Але усю картину почуттів не зрівняти з тим, що здатні відтворити фото.

Пропонуємо вам насолодитися красою українських гір та закарбувати її мальовничі види власною технікою. Цей час стане унікальною можливістю отримати нові знання з майстерності фотографування, оскільки всю подорож вас супроводжуватиме фотогід.

Мандрівка у Грузію

Фототур Мандрівка у Грузію

Дана мандрівка розрахована на 8 днів, які ви проведете з користю і насолодою!

Подорож включає в себе прогулянку у Тбілісі, підйом на перевал льодовика, а також романтичну ніч біля гори-вулкану Казбег.
Похід дикими скелями, який познайомить вас з кращими зразками виноділля. Ночівля у наметах, де можна насолоджуватися неймовірним сходом і заходом сонця.

Також ви матимете змогу здійснити поїздку до батумського моря.

“Каньйони Бузького Гарду”. Фототур

Фототур “Каньйони Бузького Гарду”

Національний природний парк “Бузький Гард” розташований у мальовничій долині річки Південний Буг. Протягом багатьох років “Маленька Швейцарія” (саме так цей парк називають фотографи і туристи) дивує відвідувачів своїми унікальними творіннями природи, а саме – прекрасними каньйонами і порогами річки Південний Буг.

Національний природний парк “Бузький Гард” входить до сімки найбільш мальовничих місць України. Тому є дуже цінним місцем для фотографів-пейзажистів, які щорічно прагнуть відвідати це місце і отримати цінні кадри річкових туманів, каньйонів і нічного зоряного неба над Південним Бугом.

Мальовничі українські поля

Фототур Мальовничі українські поля

Ця подія у світі фотографів відбудеться у вересні і жовтні 2016 року.

Точка, від якої починатиме рухатися група, місто Бердичів. Усього за декілька днів ви зможете зафіксувати своєю технікою нескінченну красу вже пожовклих полів, а також насолодитися їхнім запахом.

Кожного туриста ми забезпечуємо транспортом, гідом, а також місцем проживання в готелі.

Безкоштовний Фототур

Це подорож, яка не включає у себе переїзд і харчування та все одно лишає по собі яскраві емоції та професійні фотографії. Вас постійно супроводжуватиме наш гід, який допоможе з фоном, ракурсом, кутом падіння світла та іншими таємницями фотографування пейзажів. Аби все пройшло на високому рівні, ми радимо у кожну поїздку брати із собою штатив, телеоб’єктив, вітрозахисний одяг, зручне взуття та казковий настрій. Адже наші подорожі стануть для кожного незабутнім фрагментом життя, зафіксованим фотокамерою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.